Trouwauto huren

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een exclusieve trouwauto voor de grote dag? Dan is Sportwagenverhuur, net zoals je verloofde, de ideale partner. Of je nu een oldtimer of een sportauto huurt, aankomen in stijl zul je doen. Bekijk onze exclusieve wagens van superieure merken als Porsche en Aston Martin en ontdek welke trouwauto jullie match made in heaven is.

Auto huren voor trouwdag

Waar vroeger een trouwkoets het transport op zich nam, zijn er vandaag de sportwagens en oldtimers die met de eer gaan lopen. Een exclusieve trouwauto of ceremoniewagen huren zorgt niet alleen voor een onvergetelijke ervaring voor jullie als koppel, maar eveneens voor alle gasten en omstaanders. Ga bijvoorbeeld voor een heus oldtimer huwelijk met onze oldtimer Porsche of geniet van het prachtige motorgeluid van onze Porsche Macan. Ook voor de trouwfoto’s is een unieke auto trouwens de perfecte achtergrond. 

Naast een persoonlijke service, staat een trouwauto huren bij Sportwagenverhuur garant voor: 

  • Flexibele huurtijden: een bruidsauto huren doe je voor een eigen gekozen periode. De wagen ophalen doe je eveneens op een moment dat voor jou goed uit komt. We kunnen de wagen ook leveren indien je dat liever hebt.
  • Rijden met of zonder chauffeur: laat je trouwauto besturen door één van onze chauffeurs of bestuur de wagen eenvoudig zelf.
  • Haal- en brengservice: ben je druk bezig met het uitdenken van je trouwdag? Met onze haal-en brengservice hoef je je geen zorgen te maken over vervoer op je trouwdag: wij komen naar je toe en komen de trouwauto weer ophalen achteraf.
Porsche huren

Geniet van onze uitstekende service voor trouwauto vervoer

De voorbereiding voor je trouw neemt al genoeg tijd in beslag. Door onze trouwvervoer service hoef je je verder geen zorgen te maken over vervoer op je trouwdag. Dankzij onze persoonlijke service bezorgen we jou een dag om nooit meer te vergeten. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de auto te laten leveren op een locatie naar keuze. Nadien halen wij de wagen zonder problemen weer op. Wil je de wagen enkel voor de ceremonie huren of zou je toch graag wat langer genieten van je pronkstuk? De duur varieert van een halve dag tot een volledige week. De keuze ligt dus volledig bij jou.

Enkele praktische tips voor trouwvervoer

Wil je een luxe trouwauto huren voor je bruiloft? Dan raden we je aan om op voorhand je vooraf bepaalde route al eens te rijden. Dit om te controleren of alles haalbaar is en of er nergens wegenwerken zijn. Daarnaast raden we je ook om eens na te kijken of je een parkingkaart nodig hebt om je te parkeren aan het stadhuis. Vaak vind je deze informatie op de website van je gemeente. Hou ook rekening met lage emissiezones. Een oldtimer mag namelijk niet zomaar overal rijden. Als specialist in trouwvervoer kunnen wij hierover steeds advies verlenen. Ten slotte boek je je ceremoniewagen best zo snel mogelijk. Zo ben je er zeker van dat je favoriete wagen nog ter beschikking is tijdens jullie trouwdag.

Oldtimer huren trouw

We moeten toegeven: ook een oldtimer huwelijk is prachtig en biedt een uitstekende basis voor een photoshoot. Bij Sportwagenverhuur kan je daarom ook een oldtimer huren als trouwauto. Meer bepaald gaat het hier dan over een oldtimer Porsche. Een Porsche trouwauto staat garant voor een onvergetelijke ervaring. De voeling met de ondergrond, het geluid van de motor, het schakelen, de manier van sturen... Eén ding is zeker: het zal een dag worden om nooit meer te vergeten.

Range Rover huren voor je bruiloft

Kies je voor een klassieke trouwauto of wil je toch liever een moderne trouwauto huren? In dat laatste geval raden we je aan om als ceremoniewagen onze Range Rover te overwegen. Deze mix tussen personenwagen en terreinwagen maakt je aankomst op slag enorm stijlvol, stevig & stoer. Bovendien geniet je in de wagen van de comfort en luxe van een SUV.