Trouwauto huren

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een exclusieve trouwauto voor de grote dag? Dan ben je bij Sportwagenverhuur aan het juiste adres. Of je nu een oldtimer of een sportauto huurt, aankomen in stijl zul je doen. Je kan kiezen tussen verschillende exclusieve sportauto’s en oldtimers van superieure merken zoals Porsche en Aston Martin.

Unieke ceremoniewagens

Waar vroeger een trouwkoets het transport op zich nam, zijn er vandaag de sportwagens en oldtimers die met de eer gaan lopen. Een exclusieve trouwauto of ceremoniewagen huren zorgt niet alleen voor een onvergetelijke ervaring voor jullie als koppel, maar eveneens voor alle gasten en omstaanders. Ga bijvoorbeeld voor een heus oldtimer huwelijk met onze oldtimer Porsche of geniet van het prachtige motorgeluid van onze Porsche Macan. Ook voor de trouwfoto’s is een unieke auto trouwens de perfecte achtergrond. 

Porsche huren

Oldtimer huren trouw

De voorbereiding voor je trouw neemt al genoeg tijd in beslag. Door onze trouwauto verhuurservice hoef je je verder geen zorgen te maken over vervoer op je trouwdag. Dankzij onze persoonlijke service bezorgen we jou een dag om nooit meer te vergeten. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de auto te laten leveren op een locatie naar keuze. Nadien halen wij de wagen zonder problemen weer op. Wil je de wagen enkel voor de ceremonie huren of zou je toch graag wat langer genieten van je pronkstuk? De duur varieert van een halve dag tot een volledige week. De keuze ligt dus volledig bij jou.