Luxe auto huren

Een exclusieve auto huren? We bieden je graag de kans om kennis te maken met ultieme luxe en comfort. Sportwagenverhuur is een klein familiebedrijf en een betrouwbare partner voor de verhuur van luxewagens. Een exclusieve auto huren kan voor 1 dag maar ook voor een langere periode. In ons aanbod vind je exclusieve sportauto’s en oldtimers van merken zoals Porsche, Ranger Rover en Aston Martin.

Exclusieve auto huren

Ons wagenaanbod bestaat uit een combinatie van sportauto’s en oldtimers. Of je nu een exclusieve wagen wil huren voor je werknemers, voor een trouwfeest of om iemand te verrassen met een unieke daguitstap, iedereen kan bij ons terecht. Daarnaast zijn onze luxewagens uitermate geschikt voor fotoshoots of evenementen. Een luxe auto huren kan voor één dag of voor een langere periode, en dit zowel zonder als met chauffeur. 

Verwen jezelf met een once-in-a-lifetime rij-ervaring

Af en toe mogen we onszelf eens goed verwennen. Met onze luxe autoverhuur geniet je van een once-in-a-lifetime rij-ervaring van begin tot einde. Je kan kiezen tussen verschillende luxewagens. Laat je meevoeren door de soepele wendbaarheid van de Aston Martin DB11 of geniet van een buitengewone rit in onze Oldtimer Porsche 911 type 964 C2.

Bij Sportwagenverhuur geniet je bovendien van een persoonlijke aanpak en een uitstekende service.

Aston Martin huren