Luxe auto huren

We bieden je graag de kans om kennis te maken met ultieme luxe en comfort. Sportwagenverhuur is een klein familiebedrijf en een betrouwbare partner voor de verhuur van luxewagens. Een luxe auto huren kan voor 1 dag maar ook voor een langere periode. In ons aanbod vind je unieke sportauto’s en oldtimers van merken zoals Porsche en Aston Martin.

Verwen jezelf met een once-in-a-lifetime rij-ervaring

Af en toe mogen we onszelf eens goed verwennen. Met ons aanbod luxe auto's geniet je van een once-in-a-lifetime rij-ervaring van begin tot einde. Je kan kiezen tussen verschillende luxewagens. Laat je meevoeren door de soepele wendbaarheid van de Aston Martin DB11 of geniet van een buitengewone rit in onze Oldtimer Porsche 911 type 964 C2. Daarnaast geniet je bij Sportwagenverhuur van een persoonlijke aanpak en uitstekende service.

Aston Martin huren

Ons wagenaanbod

Ons wagenaanbod bestaat uit een combinatie van sportauto’s en oldtimers. Of je nu op zoek bent naar een luxewagen voor je werknemers, trouwfeest of om iemand te verrassen met een unieke daguitstap, iedereen kan bij ons terecht. Daarnaast zijn onze luxewagens uitermate geschikt voor fotoshoots of evenementen. Je kan een luxe auto huren voor 1 dag of voor een langere periode.