Oldtimer huren

Een oldtimer huren is een droom voor iedere autoliefhebber, maar ook voor zij die zoeken naar een unieke rij-beleving. Een oldtimer heeft nu eenmaal een buitengewone uitstraling waarbij je je op slag verbonden voelt met de motor. Bij ons kan je de exclusieve Oldtimer Porsche 911 type 964 C2 huren.

Oldtimer huren voor een dag

Bij Sportwagenverhuur kan je een oldtimer huren zonder chauffeur zodat je volop kan genieten van een speciaal moment met vrienden of familie. Een oldtimer huren kan al voor één dag, bijvoorbeeld voor een trouwfeest om helemaal in stijl te arriveren of voor een daguitstap met collega’s of vrienden. Wil je een oldtimer huren voor meerdere dagen? Ook dat is perfect mogelijk.  

Over onze oldtimer Porsche

De Porsche 911 type 964 C2 is een oldtimer zoals hij zou moeten zijn. Met zijn 6 cilinder luchtgekoelde boxer motor en achterwiel aandrijving zorgt deze voor een rij-ervaring als nooit tevoren.

De Porsche 911 stamt af van de ontwerpen van de F.A Porsche en is sinds de jaren ’60 een erg bepalende wagen voor het imago van de wagenfabrikant. In 1988 introduceerde Porsche type 964, een model die de typische kenmerken van de Porsche 911 behield, maar geoptimaliseerd werd vanuit aerodynamisch oogpunt.

Porsche oldtimer huren
logo Porsche

Oldtimer Porsche 911 type 964 C2

Motor 6 cilinder luchtgekoelde boxer motor
Vermogen 250 pk
Cilinderinhoud 3.600 cc
Acceleratie 5,7 > 100 km/h
Topsnelheid 260 km/h
Max. koppel 310 nM
Versnellingen 5 versnellingen handgeschakeld
Aandrijving achterwiel aandrijving
Reserveer deze auto

Klaar om terug in de tijd te duiken?

Heb je nog bijkomende vragen over onze dienst oldtimer verhuur? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je reeds overtuigd? Reserveer je oldtimer dan direct online. Wij contacteren je daarna zo snel mogelijk om de voorwaarden te bespreken en bezorgen je een vrijblijvende offerte.