Porsche oldtimer huren

Een oldtimer huren is een droom voor iedere autoliefhebber, maar ook voor zij die zoeken naar een unieke rij-beleving. Een oldtimer heeft nu eenmaal een buitengewone uitstraling waarbij je je op slag verbonden voelt met de motor. Bij ons kan je de exclusieve Oldtimer Porsche 911 type 964 C2 huren.

Over onze oldtimer Porsche

De Porsche 911 type 964 C2 is een oldtimer zoals hij zou moeten zijn. Met zijn 6 cilinder luchtgekoelde boxer motor en achterwiel aandrijving kan je genieten van een pure en nostalgische rijervaring.

De Porsche 911 stamt af van de ontwerpen van de F.A Porsche en is sinds de jaren ’60 een erg bepalende wagen voor het imago van de Duitse wagenfabrikant. In 1988 introduceerde Porsche het type 964, een model dat de typische kenmerken van de Porsche 911 behield, maar geoptimaliseerd werd vanuit aerodynamisch oogpunt. De introductie van het type 964 was een schot in de tijdloze roos. Want ook vandaag is de Porsche 911 type 964 nog steeds één van de meest iconische automodellen aller tijden.

En laat dat nu net ook de oldtimer zijn die je bij ons kan huren. 

Porsche oldtimer huren
logo Porsche

Oldtimer Porsche 911 type 964 C2

Motor 6 cilinder luchtgekoelde boxer motor
Vermogen 250 pk
Cilinderinhoud 3.600 cc
Acceleratie 5,7 > 100 km/h
Topsnelheid 260 km/h
Max. koppel 310 nM
Versnellingen 5 versnellingen handgeschakeld
Aandrijving achterwiel aandrijving
Reserveer deze auto

Oldtimer huren zelf rijden

Bij Sportwagenverhuur kan je de oldtimer huren zonder chauffeur. Doordat je zelf kan rijden, kan je volop kan genieten van een speciaal moment met vrienden of familie. Een oldtimer huren kan al voor één dag, bijvoorbeeld voor een trouwfeest, jubileum of gala om helemaal in stijl te arriveren of voor een daguitstap met collega’s of vrienden. Wil je een oldtimer huren voor meerdere dagen of liever met chauffeur? Ook dat is perfect mogelijk. 

Dagje oldtimer huren

Zin om helemaal terug te gaan naar de sfeer van lang vervlogen tijden? Om te genieten van de wind in je haren en de zon op je gezicht? Dan kan je dat met onze dienst oldtimerverhuur. Onze oldtimer Porsche is altijd perfect onderhouden en dus in uitstekende staat. Bovendien heb je met Sportwagenverhuur een veilige en betrouwbare partner voor oldtimerverhuur aan je zijde. Andere voordelen van huren bij Sportwagenverhuur: 

  • Makkelijk reserveren
  • Flexibele huurperiodes
  • Breng/haalservice

Huur de oldtimer direct online

Heb je nog bijkomende vragen over onze dienst oldtimer verhuur? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je reeds overtuigd? Reserveer je oldtimer dan direct online. Wij contacteren je daarna zo snel mogelijk om de voorwaarden te bespreken en bezorgen je een vrijblijvende offerte. Ben je van plan om met de oldtimer in een lage emissiezone te rijden? Dan horen we dat graag ruim op voorhand zodat we de nodige toelatingen kunnen voorzien.